InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
16.07.2019.

KAMPANJA

Apatinska pivara podseća na značaj bezbedne vožnje

Letnji muzički festivali uveliko počinju, a bez obzira na to koja vrsta muzike je zastupljena, Apatinska pivara već 12 godina kroz kampanju "Kad pijem ne vozim" širom Srbije upućuje jasnu poruku – ako ste popili, ne sedajte za volan, već pozovite taksi, sačekajte autobus, dozovite prijatelja ili prošetajte.

Ista poruka ovih dana mogla se čuti i na „ULAZ” festivalu. U okviru kampanje "Kad pijem ne vozim", posetioci su imali priliku da kroz aktivacije testiraju brzinu i koordinaciju pokreta i svoju preciznost istovremeno se edukujući i podsećajući na značaj odgovorne konzumacije kao i rizike vožnje pod dejstvom alkohola.

Kampanja "Kad pijem ne vozim" u saradnji sa Upravom saobraćajne policije promoviše odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnu vožnu. Više od decenije, Apatinska pivara podiže svest o važnosti bezbedne vožnje.

Osim „ULAZ” festivala, Apatinska pivara će ovog leta i na drugim festivalima podsećati na važnost odgovornog konzumiranja alkohola i podsećati na važnu poruku – Kad pijem ne vozim!

-